Kintamani - Ubud - Bali - Cakarta - Denpasar - Yogyakarta - Tanah Lot
Volkanlar ve Tapınaklar Vadisi; Bali & Ubud
5 Yıldız Oteller

5 Yıldız Oteller

Tüm Turlar Dahil

Tüm Turlar Dahil

3 Öğle Yemeği Dahil

3 Öğle Yemeği Dahil

Kesin Kalkış

Kesin Kalkış

1 Kişilik Fiyat
2.990 USD

2 Yetişkin Fiyatı
5.980 USD
198.845 TL
TÜKENDİ
Bu turda kontenjanlarımız dolmuştur. Ek yer talebi ya da alternatif turlar hakkında bilgi almak için hemen bizi arayın 0 (212) 233 1598

Tur Programı


1. Gün
İstanbul – Cakarta

Turumuz vermiş olduğunuz adrese gelecek olan özel araç ve şoförünüz ile buluşmanızla başlıyor. İstanbul Havalimanı’nda kurulacak Gazella Turizm kontuarında buluşuyor; bilet-bagaj ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve pasaport kontrollerinin ardından Türk Havayolları’na uçuş ile Jakarta’ya hareket ediyoruz. Jakarta havalimanına varışımızla birlikte bizi karşılayan yerel rehberimiz ile Jakarta’da bulunan otelimize transfer olacağız. Odaların alınmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

Uçuş No: TK 56 (Türk Hava Yolları) - Kalkış: İstanbul - Tarih: 16 Haziran 2024 - Saat: 01:50 - Varış: Cakarta - Tarih: 16 Haziran 2024 - Saat: 17:35
2. Gün
Cakarta – Yogyakarta

Otelde alacağımız kahvaltının ardından, Jakarta şehrini gezeceğiz. Endonezya Milli müzesi, Milli Anıt, Endonezya’nın en büyük cami olan İstiklal Cami göreceğimiz yerler arasında. Ayrıca Hollanda Koloni bölgesi olan Kota Tua’da dolaşacağız ve Endonezya’nın milli kültür parçası olan Kukla dükkanlarını gezeceğiz. Koloniyal mimarinin güzel bir örneği olan Batavia cafe’de mola vereceğiz. Tur sonrası Yogyakarta uçuşumuz için havalimanına transfer oluyoruz. Yogyakarta’ya varışımız sonrası havalimanında karşılanıyor ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

3. Gün
Yogyakarta

Otelde alacağımız kahvaltının ardından ve seyahatin en önemli ziyaretlerinden birini yapmak üzere alandan hareket ediyoruz. Turumuz esnasında dünyanın tek parça halindeki en büyük Budist tapınağı olan Borobudur’u görme ve fotoğraflama şansına sahip olacağız. Budistlerin kitleler halinde geldiği bu tapınak taş işçiliği, ters çan şeklindeki stupaları ve muhteşem manzarasıyla sizleri büyüleyecek. Öğle yemeğimizi yerel bir restoranda aldıktan sonra Endonezya’nın en büyük Hindu tapınağı olan Prambanan Tapınağını ziyaret etmek üzere restorandan hareket ediyoruz. Sonrasında gümüş sektörünün merkezi Kotagede denilen yerde eski bir Batik fabrikasını ziyaret edeceğiz. Ziyaret bitiminde dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Konaklamamız otelimizde.

4. Gün
Yogyakarta – Denpasar (Bali) – Ubud

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte buluşuyor ve Yogyakarta’ya gitmek üzere havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayollarının tarifeli seferi ile Yogyakarta’ya varışımızın ardından havalimanında bizi bekleyen aracımızla seyahatin en önemli ziyaretlerinden birini yapmak üzere alandan hareket ediyoruz. Denpasar havalimanına varışımızla birlikte bizi karşılayan yerel rehberimiz ile Ubud’da bulunan otelimize transfer olacağız. Odaların alınmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

5. Gün
Ubud – Kintamani – Ubud

Kahvaltının ardından Batur Volkan’ının eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemekten önce sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta gümüş ve ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkânı bulacağız. Ardından Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak gezimiz sonrası krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi alacağız. Yemeğin ardından Tegalalang pirinç teraslarında manzaranın tadını çıkaracağız. Bu deneyimin ardından yerel bir kahve çiftliğinde bu eşsiz Luwak kahvesini tadacağız. Tadımın ardından günün yorgunluğunu atmak üzere otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

6. Gün
Ubud – Bali (Kutsal Maymun Ormanları)

Kahvaltının ardından öncelikle Bali sanatını daha yakından tanımak üzere Singapadu köyüne gidiyoruz. Ardından Pura Dalem Agung Padangtegal tapınağını ve ölü yakma seremonilerinin de gerçekleştiği kutsal bahar hamamı tapınağını ziyaret etmek üzere Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Ziyaretlerimizi gerçekleştirip adanın spesiyalitesi olan çıtır ördekli menümüzden oluşan öğlen yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Yemek sonrasında eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Pura Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Bu turların ardından yürüyerek Ubud’un merkezinden geçerek Kraliyet Sarayını ziyaret ediyoruz. Tukies coconut shop’ta mola verip yöreye özgü tamamen saf hindistan cevizinden yapılmış dondurmayı tadacağız. Burada ayrıca farklı hediyelik eşya seçenekleri bulabileceğiniz Ubud Pazarını da ziyaret edeceğiz. Tur bitimi Bali’de bulunan otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

7. Gün
Bali – Tanah Lot– Bali

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Öğleden sonra rehberimizin belirleyeceği saatte buluşuyor ve güneşin okyanus üzerinde batışını izlemek için Tanah Lot Tapınağına gidiyoruz. Denizle çevrili Tanah Lot tapınağında gün batımının ve nefes kesen doğa manzarası tadını çıkardıktan sonra dinlenmek üzere otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

8. Gün
Bali

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Konaklama otelimizde.

9. Gün
Bali (Denpasar) – Istanbul

Otelde alacağımız kahvaltının ardından şehri dilediğiniz gibi keşfetmeniz için serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşup İstanbul uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere Denpasar havalimanına transfer oluyoruz. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk havayollarının tarifeli seferi ile Denpasar -İstanbul uçuşunu gerçekleştireceğiz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

10. Gün
İstanbul

İstanbul’a varışımızın ardından turumuz sizi önceden vermiş olduğunuz adrese götürecek olan özel araç ve şoförünüz ile buluşmanız ve transferinizle son buluyor.

Uçuş No: TK 67 (Türk Hava Yolları) - Kalkış: Bali - Tarih: 24 Haziran 2024 - Saat: 21:20 - Varış: İstanbul - Tarih: 25 Haziran 2024 - Saat: 05:00

Hizmetler


Paket Fiyata Dahil Hizmetler:
  • Türk Havayolları ile İstanbul – Cakarta /Denpasar – İstanbul arası dönüş ekonomi sınıf uçak bileti ve bu bilete ilişkin alan vergileri
  • Cakarta– Yogyakarta / Yogyakarta – Denpasar arası yerel hava yolları ile tek yön ekonomi sınıf uçak bileti ve bu bilete ilişkin alan vergileri (Yerel havayollarının müsaitliğine göre uçuşlar aktarmalı olabilir)
  • 5* Otellerde Cakarta’da 1 gece, Yogyakarta’da 2 gece, Ubud’da 2 gece ve Bali’de 3 gece olmak üzere toplamda 8 gece kahvaltı dahil konaklama
  • Programda belirtilen 3 öğle yemeği
  • Ev - alan - ev transferi dâhil olmak üzere tüm transferler
  • Özel araç ile programda belirtilen tüm geziler
  • Geziler esnasında gezilecek müze ve ören yerlerine giriş ücretleri
  • Gazella Turizm profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti
  • Yurtdışı çıkış harcı
  • Covid 19 Seyahat Sağlık sigortası
Paket Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:
  • Programda belirtilmeyen öğle ve akşam yemekleri
  • Vize Ücreti (Kapıda vize uygulanmaktadır)
  • Yemekler esnasında alınacak tüm içecekler
  • Fazla bagaj ücretleri
  • Kişisel harcamalar
  • Bahşişler (İsteğe Bağlı)

Fiyat Bilgileri


TARİHOTELİki Kişilik Odada KişibaşıÜç Kişilik Odada KişibaşıTek Kişilik OdaÇocuk (02,00 - 11,99 Yaş)
16 Haziran 2024 | 25 Haziran 2024 5* Oteller 2.990 USD2.990 USD3.680 USD-

Genel Bilgiler


Oteller
Ubud - 5* Element Ubud vb.
https://www.marriott.com/en-us/hotels/dpsel-element-bali-ubud/overview/?scid=f2ae0541-1279-4f24-b197-a979c79310b0

Bali - 5* Pullman Bali Legian Beach vb.
https://all.accor.com/hotel/6556/index.en.shtml

Yogyakarta - 5***** EastParc Hotel Yogyacarta vb.
https://www.eastparchotel.com/

Cakarta - 5* Pullman Jakarta Central Park vb.
https://all.accor.com/hotel/7536/index.tr.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps

Katılım Şartları
Bu gezimiz, en fazla 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur başlangıcının 20 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle iptal edilen tur, acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

Vize
Umumi Pasaport                            Kapıda vize 35 usd            

Yeşil Pasaport                                Kapıda vize 35 usd

Hizmet Pasaportu                         Kapıda vize 35 usd            

Seyahat bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve 10 yıldan eski olmayan pasaportunuzun olması gerekmektedir.

Vize gereken destinasyonlarda, vize başvurusu için acentenizin tarafınıza ileteceği “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile vize başvurusunun yapılması gerekmektedir.

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribata uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

Sağlık
Covid Şartları (Şartlar değişirse bilgi verilecek)

•             En az 2 doz aşı yaptırmış olan misafirler Endonezya’ya giriş yapabilirler. (İkinci doz aşının üzerinden 14 gün geçmiş olması gerekir. Sinovac kabul edilen aşılar arasındadır.)

•             En az 2 doz aşı yaptırmış olan misafirlerden PCR test zorunluluğu kaldırılmıştır.

•             Aşılı olmayan veya tek doz aşı olanlar pcr testi ile giriş yapamaz.

•             Ebeveynleri tam aşılı olan misafirlerin 17,99 yaş altı çocukları için aşı şartı aranmamaktadır. Ebeveynleri olmadan seyahat edecek olan 17,99 yaş altı misafirler çift doz aşı yaptırmış olmalı.

•             Denpasar havalimanına varışta ateş ölçümü yapılmaktadır. Ateşi 37,5 derece üzeri olan misafirler alanda kişi başı yaklaşık 20 usd ödeyerek tekrar PCR testi yaptırmaları gerekecek.

•             Covid-19’u kapsayan Sigorta poliçesi zorunluluğu kaldırılmıştır.

•             Türkiye’ye dönüşte herhangi bir kısıtlama, zorunluluk bulunmamaktadır.

•             Ayrıca unutulmamalıdır ki Uluslararası Sağlık Kontrol personeli, havaalanında PCR-RT için rastgele örnek almayı sürdürecektir.

Uçuş Süreleri
İstanbul                           Jakarta                  11 sa 30 dk

Denpasar                          İstanbul                13 sa 15 dk

Konaklama
Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir.

3 Kişilik odalar, otellerin uygunluğuna göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye sunulan yatak, standart yataklardan küçük olabilir. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak ve 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için katılımcı 3. kişi rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir menü ile sunulmakta olup, gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

Para Birimi
Endonezya'nın para birimi Rupiah'dır (IDR)

Seyahatiniz esnasında yanınıza EURO ve Dolar cinsinden ufak birimlerini almanızı öneririz.

Saat Dilimi
Endonezya ile Türkiye arasında +4 saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00 iken Endonezya’da 16.00’dır.

Telefon Kullanımı
Cep telefonu hattınız uluslararası aramalara (roaming) açık ise kullanılmaktadır. Bulunduğumuz bölgeye göre şebeke sorunları yaşanabilir.

Kıyafet ve Gerekli Eşyalar
Kolayca giyilip – çıkarılabilecek tişört, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için kalın bir mont ve yün kazak almanızı öneririz. Yüksek yerler için yün bere, kaşkol ve eldiven de alınabilir. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.

Yemek Kültürü
Müslüman ülke olduğu için Bali adası hariç ülke genelinde domuz bulunmuyor. Güney Doğu Asya’da tavuk, et, deniz mahsulleri oldukça yaygındır. Yemeklerde yöreye özgü baharatlar kullanılır ancak tur boyunca aldığımız yemeklerin damak lezzetinize uygun olduğunu hissedeceksiniz.

Elektrik
Endonezya'da  220 volt elektrik kullanılmaktadır. Prizler C,F  tipi ikili prizlerdir. (Türkiye ile aynıdır)Prizlerin örnekleri şu adreslerden görülebilir: http://www.iec.ch/worldplugs/typeA.htm ve http://www.iec.ch/worldplugs/typeB.htm. Adaptör getirmeniz gerekmeyecektir.

Alışveriş
Bahsedilen ülkelerden hediyelik eşyalar dışında gidilen ülkeye özgü el sanatları ürünleri, ahşap oymacılığı, çay ve kahve çeşitleri,  tropik meyveler bulmanız mümkündür.

Önemli Notlar
Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz
.

Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gazella Turizm sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

Gazella Turizm, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Gazella Turizm, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Gazella Turizm sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.